Se det digitale energimærke

Gattenvej 84, Gatten

, 9640 Farsø

1 / 17
1 / 3
Vis:

Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1505 KB


Pris
2.949.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 150.000
Brutto
i
13.499
Netto
i
11.170
Boligareal 222 m²
Garage 52 m²
Grundareal 4.752 m²
Værelser 7
Antal plan 2
Byggeår 2008
Sagsnummer 177842
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 151
Ejendomsværdiskat 919
Renovation 216
Andre offentlige udgifter 5
Husforsikring 285
Ejerudgifter i alt 1.576

FANTASTISK LANDVILLA MED SKOVEN OG GOLFBANEN SOM NABO

Denne bolig er ideel for familien som holder af god plads og naturskønne omgivelser. Her bor I nabo til Himmerland Golf- & Sparesort. Her er mulighed for at samle familie og venner evt. i forbindelse med ture på golfbanen - kan være et alternativ til et golfhus, hvor man kan være flere ejere af og kan benytte det sammen eller hver for sig. Der er plads til 8 - 12 personer. Der er ikke bopælspligt på ejendommen, og det kan derfor anvendes som fritidshus. Der er 15 km til badestrand ved fjorden og 30 km til Vesterhavet. Himmerlands Golf og Spa Ressort, som ligger tæt på ejendommen, tilbyder ud over det flotte golfanlæg, som benyttes til Made in Denmark, også bowling, wellness, fitness og badeland. Der er yderligere 7 golfbaner indenfor en radius af 30 km.

Miljøvenlig villa med et supergodt indeklima. Træhus i nordisk stil opført i smukt kuperet terræn, vekslende mellem skov, sø og eng - lige i hjertet af Vesthimmerland. Huset er lysegråt i to planer med hvide trævinduer. Taget består af sorte cementtagsten, som giver en smuk kontrast til det lyse hus. Huset opvarmes med miljøvenlig jordvarme og overalt i huset er der gulvvarme. Gulvene er belagt med træ, undtaget badeværelser, gang og hall, som er klinkebelagt.

Her bydes I velkommen i hall'en, hvor den flotte trappe fører til 1. sal. I stueplan er der gæstebadeværelse, lyst værelse/kontor og dobbelt fransk dør til husets hjerte, som omfatter stort køkken-alrum med udgang til terrasse og den store have. Her er skøn karnap, hvor lysindfaldet og følelsen af at være tæt på naturen gør stort indtryk. Her kan familien samles om madlavning i den store køkkenafdeling med vaskeø og hygge og samvær i spiseafdelingen - fransk dør til stuen, som også har udgang til terrasse og have. Desuden adgang til viktualierum med plads til fryser, rummeligt bryggers med bagindgang, god skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler.
1. sal byder på opholdsstue med dobbelt fransk havedør til altanen, hvor den fantastiske udsigt over mark og skov kan nydes. Her får I både lyset fra den tidlige morgensol og den sene aftensol, som langsomt sænker sig bag skoven. Her er 2 store værelser med kvist, soveværelse og stort badeværelse med hjørnekar, stor bruseniche, to vaske og væghængt toilet.

Dobbelt carport, hvor den indvendige side af carporten har en 6 meter lang reolvæg med skydeporte, som giver let adgang til redskaber. I enden af carporten er der et isoleret værksted/redskabsrum.

Villaen ligger på en ca. 5.000 m2 stor grund, som er udlagt med græsplæne, grusbelagt indkørsel og parkeringsareal. Gunden grænser op mod markerne og ejendommen ligger ugenert i landlige omgivelser.
Her er lagt vægt på god plads og godt lysindfald - her føler man sig rigtig godt tilpas! Denne ejendom skal opleves.

Faste oplysninger:
Ydermur: malet træbeklædning
Tag: sorte betontagsten
Vinduer: hvide træ
Gulve: støbte med træ og klinkegulve
Varmeinstallation: jordvarmeanlæg
Vand: buvand fra Gatten Vandværk
Kloak: nedsivning med tilladelse
Vej: offentlig
Afstand til indkøb: Hornum 6 km
Afstand til skole/børnepasning: Hornum 6 km, Blære Friskole 10 km.
Afstand til større byer: Aars 13 km, Farsø 14 km, Løgstør 15 km, Aalborg 45 km, Aarhus 105 km.
Forurening: Ejendommen er ifølge kommunens/regionens oplysninger ikke registreret som forurenet på vidensniveau 1/2. 
kontakt
Himmerlandsgade 50
9600 Aars
 
Telefon:
+45
 70255025
CVR nummer:
71911128
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning