Se det digitale energimærke

Svoldrupvej 139, Vestrup

, 9600 Aars

1 / 23
1 / 3
Vis:

Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 50.000
Brutto
i
4.793
Netto
i
3.704
Hovedbygning 479 m²
Boligareal 165 m²
Antal plan 2
Værelser 5
Byggeår 1900
Sagsnummer 824514
Ejendomstype Bolig/Erhverv
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 249
Ejendomsværdiskat 318
Renovation 216
Skorstensfejning 65
Andre offentlige udgifter 2
Husforsikring 403
Ejerudgifter i alt 1.254

BLANDET BOLIG/ERHVERVSEJENDOM MED GOD BEBOELSE OG RUMMELIGE UDBYGNINGER

Denne specielle ejendom ligger ved landevej mellem hovedvej A13 og Farsø, ca. 50 km fra Aalborg og Viborg. Her er kun 400 m til skole med landsbyordning og gode muligheder for familien, som ønsker god plads enten til bolig eller værksted/lager. Tidligere mejeri og autoværksted.

Den velholdte bolig er indrettet med entré med trappe til 1. sal, rummeligt spisekøkken med adgang til den store vinkelstue, som har tv-/opholdsafdeling og spiseafdeling m. udgang til overdækket terrasse, soveværelse og flot badeværelse med hjørnekar, bruseniche og plads til vaskesøjle. Med undtagelse af entré og soveværelse er der gulvvarme i alle rum i stueplan. På 1. sal er der repos, soveværelse på gavlen m. udgang til svalegang, 2 værelser og badeværelse.

Fra boligen er der via mellemgang adgang til erhvervsdelen, som omfatter bagindgang, hvorfra der er adgang til 1. sal, som rummer 3 oprindelige værelser fra mejeristelevernes tid. Her er fine muligheder for at udvide beboelsen. Desuden kontor, stort rum med højt til loftet (det gamle mejeri) og stor port mod gaden, lagerrum, depotrum og værksted med porte, som har været anvendt som autoværksted. Stor carport med god loftshøjde.

Den store grund, 3.634 m2, er anlagt med stor forplads med parkeringsmuligheder og adgang til den store have, som er flot anlagt med græsplæne, beplantning, køkkenhave og flere terrasseområder ved beboelsen, hvor der er mange muligheder for afslapning.

Faste oplysninger:
Ydermur: pudset murværk
Tag: eternit
Vinduer: træ/alu i stuen, øvrige ældre trævinduer
Gulve: træ og støbte
Varmeinstallation: centralvarme med træpillefyr, gulvvarme i stueplan m. undtagelse af entré og soveværelse. Solfangere, som opvarmer brugsvandet.
Vand: offentligt
Kloak: offentligt spildevandsanlæg
Vej: offentlig
Afstand til indkøb: 8 km
Afstand til skole/børnepasning: 400 m til skole med skolepasningsordning, vuggestue mv.
Afstand til større byer: Aars og Aalestrup - 9 km, Farsø - 8 km, Aalborg - 50 km, Viborg - 40 km.
Forurening: En mindre del af ejendommen, som er et nedlagt mejeri, er kortlagt på vidensniveau 2 og dele som lettere forurenet - se kort efter billeder. En kortlægning på vidensniveau 2 betyder, at miljømyndighederne har undersøgt ejendommen via jordprøver etc. og på baggrund heraf konstateret, at ejendommen er forurenet i større eller mindre omfang, jf. udfærdiget rapport. Kontakt ejendomsmægleren for yderligere informationer. 
kontakt
Himmerlandsgade 50
9600 Aars
 
Telefon:
+45
 70255025
CVR nummer:
71911128
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning