Mosbækvej 3, Skivum, 9240 Nibe

BILLIG VILLA I GOD STAND

Her får I en dejlig villa, som løbende er renoveret. Beliggenheden midt i landbyen Skivum i Vesthimmerlands Kommune gør det nemt at komme på job i det omkringliggende område. Her er 10 km til Aars og 15 km til Nibe. 7 km til hovedvej A13 og 12 km til motorvej E45.

Skivum ligger i stort naturområde ved Skivum Krat, å-dale og nær Halkær Bredning.

Boligen på 120 m2 er indrettet med entré med skabe, flot køkken med spiseplads, mange skabe og adgang til stor lys vinkelstue, som er indrettet med fjernsynshjørne og spiseafdeling. Fra køkkenet er der udsigt til have og flisebelagt areal. Entré med trappe til 1. sal. Badeværelse med bruseniche og klinker, samt plads til vaskemaskine.

1. sal indeholder stor repos med mange anvendelsesmuligheder, såsom kontor eller legerum. Stort soveværelse og godt værelse.

Til ejendommen hører garage med fyrrum. Mellem bolig og garage er der dejligt fliseareal/terrasse. Grusbelagt indkørsel, nem have med plæne, som delvis er omkranset af hæk. Der er indlagt fibernet.

HER KAN I BO GODT I EN MINDRE LANDSBY!

Faste oplysninger:
Ydermur: Pudset, gråmalet
Tag: stålprofil på eternitskifer
Vinduer: termo - pvc
Gulve: træ - beton
Varmeinstallation: olie- og brændefyr (koks)
Vand: byvand fra Skivum Vandværk
Kloak: offentlig
Vej: offentlig/privat
Afstand til indkøb: 3 km til Vegger
Afstand til skole/børnepasning: skolebus til Blære/Hornum
Afstand til større byer: Aalborg 40 km, Nibe 15 km, Aars 10 km.
Forurening: der er ikke registreret oplysninger om jordforurening ved region eller kommune.
Fibernet: ja

Særlige oplysninger om finansiering: I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen "Tjek Boliglån"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.