Gunderstedvej 40, Gundersted, 9240 Nibe

"HÅNDVÆRKERTILBUD"

"HÅNDVÆRKERTILBUD"

Denne rødstens villa ligger i den rolige landsby Gundersted mellem Nibe og Aars. Her er købmand, kirke og idrætsklub. Et godt lokalsamfund med fællesarrangementer nogle gange om året ved byens multihus ved stadionet. Her kan man deltage, hvis man har lyst. Dejlig grund med forhave m. parkeringsmuligheder og lukket have bagved, som grænser op mod markerne. Rigtig god udsigt fra husets stueplan, som ligger højt på grunden.

Få km til den naturskønne Navnsø eller Himmerland Golf- & Spa Resort, hvor de veltrimmede golfbaner venter.

Nuværende ejer har påbegyndt renovering af huset, som har fået nyt tag, tagrende og skorstensinddækning i 2011, hvor der også er efterisoleret på loftet (300 mm). Stueplan har tidligere været inddelt i vinkelstue, køkken m. nedgang til kælder, fordelergang, soveværelse, værelse m. udg. til tagterrasse samt badeværelse. Stort set alle skillevægge er fjernet, og der er derfor mulighed for nyindretning. Her kan I selv bestemme hvordan I ønsker ruminddeling og stil!

Kælderen omfatter fyrrum, toilet, 3 depotrum og garage m. port.

Der må forventes en del renovering - etageadskillelsen er beskadiget, og skal repareres/udskiftes eller alternativt kan kælderen fyldes efter.

KAN I SE MULIGHEDERNE? HER ER BASIS FOR EN BILLIG BOLIG, HVOR DET UDVENDIGE ER I ORDEN.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.