Strandvejen 9, Haverslev, 9610 Nørager

FLOT VILLA I HAVERSLEV

CHARMERENDE RØDSTENS VILLA MED CENTRAL BELIGGENHED
- Købmand, kirke, skole og børnehave indenfor 250 m.

Attraktiv beliggenhed i Haverslev, som er en velfungerende og aktiv by i Himmerland. Her er 1 km til E45 og 3 km til A13, hvilket gør byen attraktiv for dem, som skal på farten i det daglige.

Denne charmerende villa ligger midt i byen i gåafstand til indkøb, skole mv. Ankomst til huset via parkeringsareal mod Strandvejen, som fører til garage og godt værksted, hvor der er mulighed for pladskrævende hobby eller opbevaring. Dejlig lukket have mod syd-vest med terrasse og plads til leg og hygge. Indgang fra parkeringsareal til husets kælder, som byder på godt bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler, garderobe mv. samt opgang til stueplan, desuden tørrerum og 2 gode disponible rum med godt lysindfald - det ene med brændeovn. Kælderen er ikke godkendt til beboelse, men har et godt potentiale med god loftshøjde. Husets stueplan er indrettet med køkken, hyggelig spisestue, stor stue m. brændeovn og udgang til terrassen mod syd-vest, entré m. indgang fra Strandvejen og trappe til 1. sal samt badeværelse. 1. sal er veludnyttet m. repos m. skabe, 2 gode værelser og opbevaringsrum/walk-in-closet.

Huset er løbende renoveret og vedligeholdt og gennem de sidste ca. 10 år er næsten alle vinduer skiftet og indenfor de seneste år har ejer fået etableret centralvarme på 1. sal og isat forsatsvinduer, som mindsker lyd og øger isoleringsevnen, i næsten hele huset. Huset opvarmes med fjernvarme, som leveres nu fra Aars Fjernvarme, hvilket har bevirket en besparelse på ca. 30% kontra tidligere varmeværk.

HER ER HUSET TIL DEM, SOM VIL BO TÆT PÅ DET MESTE, OG SOM SÆTTER PRIS PÅ CHARME OG HYGGE.

Faste oplysninger:
Ydermur: røde sten
Tag: cement tagsten
Vinduer: PVC + træ (kælderdør samt 1 vindue er ikke skiftet)
Gulve: træ + støbte m. klinker
Varmeinstallation: fjernvarme og 2 brændeovne - ny isokern i skorsten i 2017
Vand: byvand
Kloak: off. - ejendommen er separat kloakeret
Vej: off.
Afstand til indkøb: 50 m
Afstand til skole/børnepasning: 250 m
Afstand til større byer: Aars 10 km, Støvring 15 km, Aalborg 35 km, Viborg 50 km, Randers 45 km, Aarhus 85 km.
Forurening: Ejendommen er ifølge kommunens/regionens oplysninger ikke registreret som forurenet på vidensniveau 1/2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.