Jyllandsgade 8, 9600 Aars

RUMMELIG VILLA MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE ELLER UDLEJNING

Denne solide villa ligger i hjertet af Aars - nær indkøb, rutebilstation, hovedgade og skole. Her kan familien bo rigtig godt i gåafstand til alle byens faciliteter.

Den charmerende villa er opført i 1927 med god kælder, højt til loftet og central beliggenhed. Den er pt. indrettet med 3 lejligheder, og har også stort potentiale til at fungere som én stor familiebolig. Stueplan er indrettet med entré, fordelergang, 2 stuer en suite med flot dobbelt glasdør, 2 gode soveværelser, ældre badeværelse med kar og ældre køkken - herfra nedgang til kælderen, som har god loftshøjde og godt lysindfald fra de store vinduer - her er udgang til haven og indrettet med diverse opbevaringsrum, viktualierum og vaskerum. Fra bagindgang i stueplan er der trappe til 1. sal, hvor der er registeret 2 lejligheder - her er i alt 4 værelser, køkken, tekøkken og 2 små badeværelser.

Dejlig have med græsplæne og ældre garage/skur. Her er plads til leg og hygge.

Denne bolig er perfekt til dem, som vil bo centralt, have god plads og have fordel af byens faciliteter. Kontakt os allerede i dag for aftale om fremvisning!

Faste oplysninger:
Ydermur: røde sten
Tag: eternit
Vinduer: pvc i kælder og stueplan, træ på 1. sal
Gulve: støbte
Varmeinstallation: fjernvarme
Vand: byvand
Kloak: off.
Afstand til indkøb: 100
Afstand til skole/børnepasning: skole 400 m, børnehave 100 m
Afstand til større byer: Farsø 12 km, Viborg 45 km, Aalborg 55 km

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.