Golfsvinget 213, Gatten, 9640 Farsø

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET I "HIMMERLAND"

Her er muligheden for at erhverve et af de populære A-huse i "Himmerland" i Gatten mellem Aars og Løgstør. BEMÆRK ekstra værelse i stueplan!

Dette fritidshus er udbygget og løbende renoveret - Senest ny terrasse og varmepumpe i 2018. Her er et ekstra værelse i stueplan, så der bliver plads til den store familie eller overnattende gæster. Gode muligheder for udlejning gennem golfcenteret.

Huset ligger fredeligt placeret på lukket stikvej i kanten af "Klyngen", som denne del af Golfsvinget kaldes. Velfungerende grundejerforening "Hole in one". Her er I tæt på den dejlige natur og naturligvis golfbanerne, som er en drøm for enhver "golfer". Gå i PGA-tourens fodspor og oplev stemningen til "Made in Denmark", som løber af stablen igen i 2021. Golfcenteret byder på mange facilieteter både indenfor golf og wellness. Som husejer er der forskellige fordele bl.a. fri adgang til badeland og mange fordelagtige priser mv.

Huset er indrettet m. mindre skur til golfbaggen ved indgangen, god plads indenfor, hvor der er adgang til et værelse, åben køkken-afdeling mod den lyse og indbydende stue, som har stort vinduesparti og udgang til lukket terrasse mod syd, hvor aftnerne kan nydes med en god bøf fra grillen og et køligt glas rosévin efter dagens golfrunde. Her er 2 skure til opbevaring af havemøbler mv. Desuden lyst badeværelse med brusekabine. Trappe fra stuen til 1. sal til repos med opbevaringsplads, soveværelse med dobbeltseng og værelse med 4 enkeltsenge.

UDNYT MULIGHEDEN FOR 75% KREDITFORENINGSFINANSIERING!

Kom og oplev dette dejlige fritidshus i golfens "Mekka" i Himmerland - 4 golfbaner indenfor ca. 15 km. Her er en helt unik stemning, hvor golf-folket mødes fra nær og fjern. VÆR KLAR TIL MADE IN DENMARK 2021!

Faste oplysninger:
Ydermur: træbeklædning
Tag: eternit
Vinduer: træ
Varmeinstallation: el-varme og varmepumpe
Vand: byvand
Kloak: off.
Vej: fælles, privatvej
Grundejerforening: Ja "Hole in one"

Særlige oplysninger om finansiering: I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen "Tjek Boliglån"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.