Rylevej 3, Hvalpsund, 9640 Farsø

VELHOLDT FRITIDSHUS HELT TÆT PÅ STRANDEN I HVALPSUND

Her får I et velholdt og hyggeligt fritidshus i den gamle del af sommerhusområdet i Hvalpsund - her er kun ca. 250 m til stranden.

Huset er løbende vedligeholdt og har fået nyt tag, tagvinduer og efterisolering i 2014 og nye vinduer i 2016. Køkken og badeværelse er skiftet og der er installereret varmepumpe med styring.

Huset er funktionelt indrettet med indgang via sydvendt, delvis overdækket terrasse til hyggelig stue med brændeovn og trappe til 1. sal, åben forbindelse til spiseafdeling og det lyse køkken, hvorfra der er udgang til lækker morgenterrasse, desuden køjeværelse med 3 sovepladser og badeværelse. 1. sal byder på soveværelse med godt lysindfald fra de store vinduer og værelse med udgang til svalegang, hvorfra haven kan nydes - samt Limfjordskig, når træerne tillader det.

Ugenert grund omkranset af træer og med mange "rum", hvor friluftslivet kan nydes. Nyd den flotte beplantning eller gå på "jagt" i området bag huset, hvor der er plads til bål, leg og hygge. Grunden er indhegnet og der er lavet parkeringsområde udenfor hegnet.

HYGGE OG GOD STEMNING ER HØJT PRIORITERET I DETTE HUS - SÅVEL INDE SOM UDE!

Her er en god base for familiens ferie helt tæt på stranden og i gåafstand til havnen, hvor færgen sejler til Sundsøre på Sallingland. Det hyggelige havnemiljø trækker med flere bud på spisesteder og masser af aktiviteter i sommerhalvåret. Hvalpsund er en aktiv by med indkøb, golf og godt restaurant liv. Byen ligger i naturskønne omgivelser på Louns halvøen og byder på masser af oplevelser for hele familien - besøg Den gamle herregård Hessel, sejl over fjorden med Hvalpsundfærgen eller noget helt tredje.

Faste oplysninger:
Ydermur: A-hus med blokhusbrædder i gavle
Tag: eternit fra 2014
Vinduer: træ fra 2016
Gulve: træ
Varmeinstallation: brændeovn, el-varme og varmepumpe med styring
Vand: byvand
Kloak: off. kloak
Vej: privat, fællesvej
Grundejerforening: Grundejerforeningen Hessel
Afstand til strand: ca. 250 m
Afstand til indkøb: 1.100 m til havnen, 1.900 m til Dagli' Brugsen
Afstand til større byer: Farsø 14 km, Aars 26 km, Løgstør 35 km, Skive 24 km (via færge), Viborg 40 km.

Særlige oplysninger om finansiering: I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen "Tjek Boliglån"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.