Flintflækkevej 3, Ertebølle, 9640 Farsø

LÆKKERT FRITIDSHUS MED POOL, SPA OG SAUNA

Det er svært at få det bedre... Kom indenfor i dette velindrettede fritidshus - her er god plads til den store familie og gæster. Godt udlejningspotentiale - pt. lejeindtægt omkring 70.000,- pr. sæson.

Huset har store vinduespartier, som giver et godt lysindfald. Funktionel indrettet med stort køkken-alrum med veludstyret køkken afdeling med udgang til terrasse, spiseafdeling og opholdsafdeling. Herfra adgang til værelsesafdeling med 2 soverum (4 sovepladser), badeværelse og toilet. Stue med brændeovn og udgang til sydvendt, overdækket terrasse - herfra adgang til værelse med 2 sovepladser og stor hems, samt adgang til poolområde med stor swimmingpool, spa, sauna og badeværelse. Der er installeret 6 KW solcelleanlæg og varmepumpe i huset og der installeres fibernet.

Nyd solen på en af terrasserne eller brug haven til aktiviteter. Skur med vaskemaskine og stor carport med god plads til 2 biler, trailer eller båd.

God beliggenhed i det dejlige Limfjordsområde ved Ertebølle - huset ligger 800 m fra vandkanten - her er I tæt på den dejlige strand og hele det naturskønne område med fjord og skov. Gå på jagt efter fossiler i moler og askeklinterne ved stranden, gå på undervandsjagt i det dykkervenlige område eller besøg Stenaldercenter Ertebølle og den verdens berømte køkkenmødding fra stenalderen - her er masser af aktiviteter for hele familien.

KLIK PÅ VIDEO-IKON OG SE PRÆSENTATION AF DET NATURSKØNNE OMRÅDE!

Faste oplysninger:
Ydermur: malet træbeklædning
Tag: eternit
Vinduer: træ
Gulve: støbte
Varmeinstallation: el-varme (solcelleanlæg og varmepumpe)
Vand: byvand
Kloak: off.
Internet: Fibernet under etablering
Vej: privat fællesvej
Grundejerforening: ja
Fællesantenne: Fiber installeres
Afstand til indkøb: Ertebølle strand camping 500 m, Overlade 8 km, Farsø 11 km
Afstand til større byer: Løgstør 19 km, Viborg 45 km, Aars 23 km, Aalborg 65 km.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.