Solitudevej 27, Hvalpsund, 9640 Farsø

UDSIGTSVILLA MED SWIMMINGPOOL - Kan benyttes som helårs- eller fritidsbolig!

Velbeliggende arkitekttegnet helårshus i to plan med swimmingpool samt panoramaudsigt over Limfjorden samt Livø, i et attraktivt område kun ca. 300 meter fra Limfjorden samt havnemiljø med færge direkte til Salling og mulighed for at køre videre til Mors, hvor besøg hos Jesperhus Feriepark eller den hyggelige havneby Nykøbing Mors kan anbefales.
Huset byder på en pragtfuld swimmingpoolafdeling med en swimmingpool på ca. 18m². Afdelingen har store glaspartier, hvilket giver meget lys og varme. Huset er energivenligt både med solenergi samt fjernvarme, som gør forbruget på dette hus med swimmingpool blandt områdets laveste.
Stueetagen: Praktisk indrettet med kombineret køkken/alrum med loft til kip. Køkkenet har komfur, emhætte, mikroovn, køle/frys, kaffemaskine samt opvaskemaskine. Derudover er der følgende rum i stueetagen. Badeværelse med toilet, håndvask, bruseniche samt behagelig gulvvarme. Soveværelse med to enkeltsenge samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
1.Sal: Stuen er komfortabel møbleret og udstyret med fladskærms-TV med både danske og tyske kanaler samt gratis internet. Der er mulighed for dobbeltopredning i stuen. Derudover direkte adgang til altan med panoramaudsigt over Limfjorden samt Livø. Rummeligt soverum med dobbeltseng samt direkte adgang til endnu en altan med udsigt over området, hvor morgenkaffen kan nydes. Gæstebadeværelse med toilet, håndvask samt badekar.
Der er mange lækroge på den store 2650 kvm. naturgrund, herunder terrasse med havemøbler samt grill, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over området. Derudover en hyggelig havepavillon, hvor I kan slappe af og nyde solen.
Hvalpsund er det dejlige ferieområde tæt på badestrand, golfbane samt lystbådehavn. Der er gode indkøbsmuligheder og restaurant inden for gåafstand og et dejligt havnemiljø ved fjorden.
Huset er tilmeldt udlejning hos DanCenter og anslås at udleje fremadrettet for kr. 100.000.

HELÅRS- ELLER FRITIDSBOLIG - Et unikt hus, som bør opleves. Ekstra grund, Kærvej 18, kan købes med.

Hvalpsundområdet er en naturmæssig perle, beliggende i noget af det smukkeste danske natur på Louns Halvøen. Besøg for eksempel Skovbakkerne - følg vejen mod Herregården Hessel, der er Danmarks eneste bevarede stråtækte herregård, og som i dag
fungerer som landbrugs- og interiørmuseum. Bygninger og inventar står stort set som det gjorde i midten af 1800-tallet, og herregården er et spændende kulturhistorisk besøg værd. Herfra kan turen gå videre mod Skovbakkerne, hvor der er mange fine markerede
naturstier af varierende længde. Og uanset hvilken man vælger, vil man få en storslået naturoplevelse med smuk udsigt over Limfjorden.

Faste oplysninger:
Ydermur: røde sten
Tag: eternit
Vinduer: træ
Gulve: støbte
Varmeinstallation: fjernvarme og varmepumpe
Vand: byvand
Kloak: off.
Internet: Fibernet
Vej: offentlig
Afstand til indkøb: 950 m til Dagli' Brugsen
Afstand til skole/børnepasning: Farsø 13 km
Afstand til større byer: Farsø 13 km, Aars 25 km, Løgstør 34 km, Viborg 39 km.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.