Marthasvej 36, Trend, 9670 Løgstør

STORT LUKSUS FRITIDSHUS

- 4 soverum
- 2 badeværelser - heraf 1 m. spa
- afstand til stranden ca. 1100 m.

Flot og rummeligt fritidshus opført i fredelige omgivelser for enden af stikvej. Her er en god base til familiens ferie med plads til leg og hygge - Et stort fritidshus med plads til den store familie eller gæster. Endvidere stort udlejningspotentiale.

Dette velindrettede fritidshus er indrettet m. indgang via stor overdækket terrasse, stort fællesrum med stue m. spiseafd. og opholdsafd. samt brændeovn og funktionel køkkenafd. I husets vestlige fløj er der indrettet soveværelse og badeværelse m. bruseniche, samt teknikrum m. jordvarmeinstallationer og vaskesøjle. Den østlige fløj er indrettet m. soveværelse, stort badeværelse m. bruseniche og spa samt 2 gode værelser. Husets lofter går til kip, og de store vinduespartier giver et godt lysindfald i huset. Der er gulvvarme i hele huset, som opvarmes via jordvarmeanlæg.

Grunden er udlagt med græs og beplantning. Store flisebelagte terrasser på husets syd side. Mod vest er der stor overdækket terrasse m. adgang til udhus - mulighed for at ændre terrassen til vognly. Mulighed for at tilkøbe nabogrunden, som idag er intergreret som del af husets udendørsareal. En god mulighed for at få rigtig god plads både ude og inde.

Her får du et lækkert fritidshus med højt til loftet og dejligt lysindfald i hele huset. Her er pladsen til, at man kan være mange på ferie sammen. HELT SIKKERT ET BESØG VÆRD.

Kig indenfor - klik pp Video-logo øverst til venstre!

"Trend er beliggende ved Limfjorden syd for den gamle købstad Løgstør og omfatter udover helårshusene i området ca. 1.000 sommerhusparceller, samt Trend Camping og Trend Kro mv. Området omkring Trend byder på skønne naturområder bl.a. Vilsted sø og Trend Skov. Fra stranden er der udsigt til Livø og Fur og det flotte bygningsværk Vitskøl Kloster. Attraktiv beliggenhed med kun 8 km til Feriecenteret - Dayz Rønbjerg - som byder på subtropisk badeland, svømmehal, sportshal, legeland, 3D Laser sport, Spa og Wellness, bowling, restaurant, pizzaria, købmand mv. Her er gode muligheder for mange timers underholdning og afslapning. Besøg den gamle købstad Løgstør, 15 km, hvor hovedgaden med forretninger og havneområdet m. Frederik den 7. kanal danner grundlag for et hyggeligt købstadsbesøg med maritim stemning. Muslingebyen Løgstør byder på et væld af aktiviteter og arrangementer - se mere på www.muslingebyen.dk."


Faste oplysninger:
Ydermur: sortmalet træbeklædning
Tag: sorte betontagsten
Vinduer: hvide PVC
Gulve: støbte m. klinker og click-gulv
Varmeinstallation: jordvarme - gulvvarme i hele huset
Vand: byvand - Trend Vandværk
Kloak: nedsivning til sivedræn
Vej: privat fællesvej
Grundejerforening: Trend Sommerhusforening
Afstand til indkøb: Trend Camping ca. 2500 m. - Overlade 5 km
Afstand til større byer: Løgstør 13 km, Farsø 13 km, Aars 20 km, Viborg 50 km

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.