Mollysvej 16, Trend, 9670 Løgstør

HYGGELIGT OG VELHOLDT BJÆLKEHUS BELIGGENDE PÅ STOR GRUND - SE PRISEN!

Velholdt bjælkehus - højtbeliggende på stor grund. Et velindrettet hus med plads til den lille familie.
- Afstand til den børnevenlige strand ca. 700 m.

Huset er indrettet m. indgang fra nord til fordelergang, 2 værelser med plads til 2 senge i hver, badeværelse med bruseniche og vinkelstue med funktionel køkken-afd., spiseafd. og opholdsafd. m. brændovn. Herfra adgang til udestuen, som er integreret med stuen, og dermed forøger husets opholdsareal - skydedør til den sydvendte terrasse.

Grunden er udlagt med græs og lettere beplantning. Her er redskabs- og brændeskur.

Her får du et rigtigt sommerhus! Det hyggelige hus har det nødvendige, og den store grund giver god plads til udendørsaktiviteter.

Kig indenfor - tryk på video-ikonet øverst til venstre!

"Trend er beliggende ved Limfjorden syd for den gamle købstad Løgstør og omfatter udover helårshusene i området ca. 1.000 sommerhusparceller, samt Trend Camping og Trend Kro mv. Området omkring Trend byder på skønne naturområder bl.a. Vilsted sø og Trend Skov. Fra stranden er der udsigt til Livø og Fur og det flotte bygningsværk Vitskøl Kloster. Attraktiv beliggenhed med kun 8 km til Feriecenteret - Dayz Rønbjerg - som byder på subtropisk badeland, svømmehal, sportshal, legeland, 3D Laser sport, Spa og Wellness, bowling, restaurant, pizzaria, købmand mv. Her er gode muligheder for mange timers underholdning og afslapning. Besøg den gamle købstad Løgstør, 15 km, hvor hovedgaden med forretninger og havneområdet m. Frederik den 7. kanal danner grundlag for et hyggeligt købstadsbesøg med maritim stemning. Muslingebyen Løgstør byder på et væld af aktiviteter og arrangementer - se mere på www.muslingebyen.dk."

Faste oplysninger:
Ydermur: træ-bjælker
Tag: eternit
Vinduer: træ
Varmeinstallation: el-varme og brændeovn
Vand: byvand
Kloak: nedsivning til septiktank
Vej: privat fælles vej
Grundejerforening: Trend Sommerhusforening
Afstand til indkøb: Trend Camping ca. 2500 m. - Overlade 5 km
Afstand til større byer: Løgstør 13 km, Farsø 13 km, Aars 20 km, Viborg 50 km

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.