Amandasvej 4, Trend, 9670 Løgstør

VELHOLDT SOMMERHUS I TREND

Her får I et dejligt sommerhus, hvor familiens ferie kan nydes. Huset er opført i 1980 og omfattende renoveret og tilbygget - senest i 2008.

Huset fremstår velholdt, lyst og i god stand. Her er indrettet med stort fællesrum - her er køkkenafdeling, alkove med sovesofa, stor stueafdeling med brændeovn og udgang til stor overdækket terrasse mod syd - stort vinduesparti, som giver rigtig godt lysindfald. Desuden soveværelse, værelse med køjeseng, badeværelse og baggang - I alt 6 sovepladser. Mulighed for indretning af flere soverum ved at dele den store stue op - nemt at lave hjørnet med alkove til et separat værelse.

Randbeplantet grund med træer, græsplæne, flere terrasser og mange hyggekroge. Her er god plads til bål, leg og hygge.

Her er lagt vægt på det store fællesrum, hvor familie og venner kan samles. Mulighed for at indrette flere soverum, hvis det ønskes.

HER FÅR I MEGET FOR PENGENE!

"Trend er beliggende ved Limfjorden syd for den gamle købstad Løgstør og omfatter udover helårshusene i området ca. 1.000 sommerhusparceller, samt Trend Camping og Trend Kro mv. Området omkring Trend byder på skønne naturområder bl.a. Vilsted sø og Trend Skov. Fra stranden er der udsigt til Livø og Fur og det flotte bygningsværk Vitskøl Kloster. Attraktiv beliggenhed med kun 8 km til Feriecenteret - Dayz Rønbjerg - som byder på subtropisk badeland, svømmehal, sportshal, legeland, 3D Laser sport, Spa og Wellness, bowling, restaurant, pizzaria, købmand mv. Her er gode muligheder for mange timers underholdning og afslapning. Besøg den gamle købstad Løgstør, 15 km, hvor hovedgaden med forretninger og havneområdet m. Frederik den 7. kanal danner grundlag for et hyggeligt købstadsbesøg med maritim stemning. Muslingebyen Løgstør byder på et væld af aktiviteter og arrangementer - se mere på www.muslingebyen.dk."

Faste oplysninger:
Ydermur: malet træ
Tag: eternit
Vinduer: træ
Gulve: støbte
Varmeinstallation: el-varme og brændovn
Vand: byvand
Kloak: samletank
Vej: privat fælles vej
Grundejerforening: Trend Sommerhusforening
Afstand til indkøb: Trend Camping ca. 2000 m. - Overlade 5 km
Afstand til større byer: Løgstør 13 km, Farsø 13 km, Aars 20 km, Viborg 50 km

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.