Mariesvej 37, Trend, 9670 Løgstør

HJØRNEGRUND I DET NATURSKØNNE SOMMERHUSOMRÅDE TREND

Her er muligheden for at opføre drømmefritidshuset på 1615 m2 stor, regulær og velbeliggende hjørnegrund på Mariesvej i det naturskønne sommerhusområde Trend. Afstand til den børnevenlige strand 700 meter via veludviklet stisystem. Her er kun 100 meter til fællesareal med bold- og petanguebane.
Der er ikke betalt tilslutningsafgifter til el og vand. Der skal etableres nedsivningsanlæg på grunden(tilladelse skal søges hos Vesthimmerlands Kommune).

Afstand til indkøb: Trend Camping ca. 2.500 m, Overlade 5 km.
Afstand til golf: Gatten, Løgstør og Hvalpsund 15 km. og Aars 20 km.
Afstand til større byer: Løgstør 13 km., Farsø 13 km., Aars 20 km. og Viborg 50 km.

"Trend er beliggende ved Limfjorden syd for den gamle købstad Løgstør og omfatter udover helårshusene i området ca. 1.000 sommerhusparceller, samt Trend Camping og Trend Kro mv. Området omkring Trend byder på skønne naturområder bl.a. Vilsted sø og Trend Skov. Fra stranden er der udsigt til Livø og Fur og det flotte bygningsværk Vitskøl Kloster. Attraktiv beliggenhed med kun 8 km til Feriecenteret - Dayz Rønbjerg - som byder på subtropisk badeland, svømmehal, sportshal, legeland, 3D Laser sport, Spa og Wellness, bowling, restaurant, pizzaria, købmand mv. Her er gode muligheder for mange timers underholdning og afslapning. Besøg den gamle købstad Løgstør, 15 km, hvor hovedgaden med forretninger og havneområdet m. Frederik den 7. kanal danner grundlag for et hyggeligt købstadsbesøg med maritim stemning. Muslingebyen Løgstør byder på et væld af aktiviteter og arrangementer - se mere på www.muslingebyen.dk."

Særlige oplysninger om finansiering: I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen "Tjek Boliglån"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.