Monicasvej 10, Trend, 9670 Løgstør

VELHOLDT FRITIDSHUS NÆR STRANDEN

Her får I et meget velholdt fritidshus med god beliggenhed kun ca. 600 m fra den børnevenlige strand ved Limfjorden.

Huset er indrettet med dejligt opholdsrum med køkkenafd., spiseplads og stue m. brændeovn og alkove med plads til overnattende gæster - stort vinduesparti med udgang til den store overdækkede terrasse mod syd, som forlænger "terrasse-sæsonen". Her er skur til opbevaring af havehynder mv. Desuden er der soveværelse m. skabe, garderobe med god plads til overtøj og oppakning, badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og sauna til de kølige stunder. Der er mulighed for indretning af ekstra værelse, hvor sauna og garderobe er. Ydermere vil det være forholdsvis enkelt at rykke vinduespartiet i gavlen længere ud på den overdækkede terrasse, og dermed skabe plads til flere værelser.

Gå tørskoet ind i huset direkte fra den rummelige carport, som også har brændeskur/værksted og rigtig godt redskabs-/depotrum.

Grunden er omkranset af træer og buske, og udlagt med indkørsel og græsplæne. Her er en rigtig skøn plet med gåafstand til stranden og de omkringliggende fredede lyngområder.

"Trend er beliggende ved Limfjorden syd for den gamle købstad Løgstør og omfatter udover helårshusene i området ca. 1.000 sommerhusparceller, samt Trend Camping og Trend Kro mv. Området omkring Trend byder på skønne naturområder bl.a. Vilsted sø og Trend Skov. Fra stranden er der udsigt til Livø og Fur og det flotte bygningsværk Vitskøl Kloster. Attraktiv beliggenhed med kun 8 km til Feriecenteret - Landal Rønbjerg - som byder på subtropisk badeland, svømmehal, sportshal, legeland, 3D Laser sport, Spa og Wellness, bowling, restaurant, pizzaria, købmand mv. Her er gode muligheder for mange timers underholdning og afslapning. Besøg den gamle købstad Løgstør, 15 km, hvor hovedgaden med forretninger og havneområdet m. Frederik den 7. kanal danner grundlag for et hyggeligt købstadsbesøg med maritim stemning. Muslingebyen Løgstør byder på et væld af aktiviteter og arrangementer - se mere på www.muslingebyen.dk."

Faste oplysninger:
Ydermur: træ
Tag: sorte betontagsten
Vinduer: træ
Gulve: støbte med fyrtræsgulv
Varmeinstallation: el-varme og brændeovn
Vand: byvand
Kloak: godkendt nedsivning
Vej: privat, fælles vej
Grundejerforening: Trend Sommerhusforening
Afstand til indkøb: Trend Camping ca. 800 m. - Overlade 4 km
Afstand til større byer: Løgstør 13 km, Farsø 13 km, Aars 20 km, Viborg 50 km

Særlige oplysninger om finansiering: I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen "Tjek Boliglån"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.