Minnasvej 58, Trend, 9670 Løgstør

VELINDRETTET FRITIDSHUS I TREND - 4 soverum

Hyggeligt sommerhus med plads til hele familien, venner og andre gæster. Dette hus er optimalt indrettet med 4 soverum + børnekøje på repos.

I stueplan er der fællesrum med køkken-afdeling og opholds-afdeling med udgang til delvis overdækket, lukket terrasse mod vest, samt trappe til 1. sal, soveværelse, badeværelse med bruseniche og opbevaringsrum (tidl. sauna) - mulighed for udvidelse af badeværelse, hvis det ønskes. 1. salen er godt indrettet med repos med børnekøje, soveværelse med svalegang mod vest og 2 værelser.

Grunden er udlagt med indkørsel, græsplæne, terrasser, havehus og bålplads. Her er plads til leg og hygge for hele familien. Kom og oplev dette dejlige fritidshus - gode stisystemer til stranden og det øvrige sommerhusområde - ca. 900 m til den børne- og surfervenlige strand via stisystemet.

ET PRISVENLIGT HUS TIL FAMILIEN, SOM ØNSKER EGET FRITIDSHUS!

"Trend er beliggende ved Limfjorden syd for den gamle købstad Løgstør og omfatter udover helårshusene i området ca. 1.000 sommerhusparceller, samt Trend Camping og Trend Kro mv. Området omkring Trend byder på skønne naturområder bl.a. Vilsted sø og Trend Skov. Fra stranden er der udsigt til Livø og Fur og det flotte bygningsværk Vitskøl Kloster. Attraktiv beliggenhed med kun 8 km til Feriecenteret - Dayz Rønbjerg - som byder på subtropisk badeland, svømmehal, sportshal, legeland, 3D Laser sport, Spa og Wellness, bowling, restaurant, pizzaria, købmand mv. Her er gode muligheder for mange timers underholdning og afslapning. Besøg den gamle købstad Løgstør, 15 km, hvor hovedgaden med forretninger og havneområdet m. Frederik den 7. kanal danner grundlag for et hyggeligt købstadsbesøg med maritim stemning. Muslingebyen Løgstør byder på et væld af aktiviteter og arrangementer - se mere på www.muslingebyen.dk."

Faste oplysninger:
Ydermur: træbeklædning
Tag: eternit
Vinduer: træ
Varmeinstallation: elpaneler
Vand: byvand
Kloak: nedsivning med tilladelse
Vej: privat, fællesvej
Grundejerforening: Trend Sommerhusforening
Afstand til indkøb: Overlade 3 km
Afstand til større byer: Løgstør og Farsø 15 km, Aars 20 km, Viborg 50 km, Aalborg 60 km.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.