Meretesvej 24, Trend, 9670 Løgstør

VIRKELIG FLOT FRITIDSHUS I TREND - når det skal være ekstra flot!

Her får I et flot og meget velholdt fritidshus beliggende fredeligt ved Limfjorden i Trend.

Huset er funktionelt indrettet og indbyder til familiesamling og hygge - her er stort fællesrum med åben køkken-afdeling, spise-afdeling og plads til afslapning - udgang til terrasse mod sydøst og sydvest - mulighed for indretning af ekstra soveværelse i del af stuen. Soveværelse med udgang til flisegang, stort badeværelse med spa-bad, bruseniche og vaskesøjle - udgang til fællesrummet, så I har direkte adgang efter badetur i Limfjorden - udendørs bruser på bagsiden af huset. Derudover er der toilet og 2 gæsteværelser samt opbevaringsrum (mulighed for sauna). Gæste-afdelingen hænger sammen med resten af huset via skønt fællesrum, hvor der er plads til masser af aktiviteter for hele familien (oprindeligt opført som carport).

Her er flisebelægning det meste af vejen rundt om huset og flere terrasse-områder, så I kan nyde solen hele dagen. Grunden er indhegnet og udlagt med græs.

Ca. 800 meter til den børne- og surfervenlige strand via stisystem, som også giver nem adgang til det øvrige sommerhusområde, som byder på dejlig natur og gode fællesområder. Her er velfungerende sommerhusforening og "kræmmerbix" ved stranden. Trend Kro og Trend Camping giver mulighed for restaurantbesøg eller "mad ud af huset".

Huset er opført i kvalitetsmaterialer, som kræver minimal vedligeholdelse. SKAL OPLEVES!

"Trend er beliggende ved Limfjorden syd for den gamle købstad Løgstør og omfatter udover helårshusene i området ca. 1.000 sommerhusparceller, samt Trend Camping og Trend Kro mv. Området omkring Trend byder på skønne naturområder bl.a. Vilsted sø og Trend Skov. Fra stranden er der udsigt til Livø og Fur og det flotte bygningsværk Vitskøl Kloster. Attraktiv beliggenhed med kun 8 km til Feriecenteret - Dayz Rønbjerg - som byder på subtropisk badeland, svømmehal, sportshal, legeland, 3D Laser sport, Spa og Wellness, bowling, restaurant, pizzaria, købmand mv. Her er gode muligheder for mange timers underholdning og afslapning. Besøg den gamle købstad Løgstør, 15 km, hvor hovedgaden med forretninger og havneområdet m. Frederik den 7. kanal danner grundlag for et hyggeligt købstadsbesøg med maritim stemning. Muslingebyen Løgstør byder på et væld af aktiviteter og arrangementer - se mere på www.muslingebyen.dk."

Faste oplysninger:
Ydermur: Ivarplank
Tag: tagpap med listetag
Vinduer: hvide pvc
Gulve: støbte
Varmeinstallation: el-varme og varmepumpe
Vand: Trend Vandværk
Kloak: nedsivning med tilladelse
Vej: fælles, privat vej
Grundejerforening: Trend Sommerhusforening
Afstand til indkøb: Overlade 3 km
Afstand til større byer: Løgstør og Farsø 15 km, Aars 20 km, Viborg 50 km, Aalborg 60 km.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.