Kammasvej 36, Trend, 9670 Løgstør

CHARMERENDE SOMMERHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Dette sommerhus ligger fredeligt og ugenert for enden af stikvej grænsende op til fredet naturområde. Her kan I være jer selv i den lukkede have, og nyde terrasserne, lave bål i haven og rense fisk ved "fiske-pladsen".

Huset er funktionelt indrettet med indgang via overdækket areal til fordelergang, soveværelse med skabe, værelse med køjer, badeværelse med bruseniche og husets fællesrum med brændeovn, køkkenafdeling og udgang til henholdsvis morgenterrasse og terrasse mod syd. Her kan familien få en god base for ferie i det naturskønne Trend. Her sættes tempoet ned og I kan slappe af i haven eller gå en tur til stranden, som nås indenfor ca. 950 m via de gode stisystemer.

Grunden er omkranset af træer, som giver læ og danne en dejlig oase.

KOM OG OPLEV DETTE FINE STED - HER ER AFSLAPNING PÅKRÆVET!

"Trend er beliggende ved Limfjorden syd for den gamle købstad Løgstør og omfatter udover helårshusene i området ca. 1.000 sommerhusparceller, samt Trend Camping og Trend Kro mv. Området omkring Trend byder på skønne naturområder bl.a. Vilsted sø og Trend Skov. Fra stranden er der udsigt til Livø og Fur og det flotte bygningsværk Vitskøl Kloster. Attraktiv beliggenhed med kun 8 km til Feriecenteret - Dayz Rønbjerg - som byder på subtropisk badeland, svømmehal, sportshal, legeland, 3D Laser sport, Spa og Wellness, bowling, restaurant, pizzaria, købmand mv. Her er gode muligheder for mange timers underholdning og afslapning. Besøg den gamle købstad Løgstør, 15 km, hvor hovedgaden med forretninger og havneområdet m. Frederik den 7. kanal danner grundlag for et hyggeligt købstadsbesøg med maritim stemning. Muslingebyen Løgstør byder på et væld af aktiviteter og arrangementer - se mere på www.muslingebyen.dk."

Faste oplysninger:
Ydermur: sortmalet træbeklædning
Tag: bølgeeternit
Vinduer: træ
Gulve: støbte
Varmeinstallation: el-varme og brændeovn
Vand: Trend Vandværk
Kloak: nedsivning med tilladelse
Vej: fælles, privat vej
Grundejerforening: Trend Sommerhusforening
Afstand til indkøb: Overlade 3 km
Afstand til større byer: Løgstør og Farsø 15 km, Aars 20 km, Viborg 50 km, Aalborg 60 km.

Særlige oplysninger om finansiering: I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen "Tjek Boliglån"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.