Roldvej 38, 9600 Aars

VELHOLDT NEDLAGT LANDBRUG - Kun 4 km til Aars

HER FÅR I EN ATTRAKTIV EJENDOM NÆR AARS BY.

Det harmoniske bygningssæt med beboelse af høj kvalitet og veludnyttede udbygninger med virkelig flot gildesal/hobbyrum m. køkken, bad og 2 disponible rum, samt fyrrum, garage og opbevaringsplads er en rigtig god base for familien, som ønsker at bo godt og kan se ideen i de veludnyttede udbygninger.

Det fritliggende stuehus er løbende moderniseret og fremstå lyst og moderne. Her er entré, stort badeværelse m. bruseniche - god plads til badekar, hvis det ønskes - stort køkken-alrum med lyst køkken m. kvalitets hvidevarer og åben forbindelse til stuen - En rigtig god stueplan, hvor familien kan samles. På 1. sal er der funktionelt repos med skabe, soveværelse og 2 værelser.

Udbygningerne er i god stand og særlig den ene længe er virkelig flot istandsat. Her er rigtig mange muligheder for udnyttelse - måske til erhverv eller indretning til reel bolig. Her er entré, køkken, fyrrum, badeværelse, stor gildesal/hobbyrum og 2 disponible rum. Den anden længe er med garage og opbevaringsplads.

Grunden er anlagt med indkørsel til henholdsvis gårdsplads og parkeringsareal, græsplæne, flere grønne områder - mindre mark og lille skov/beplantet stykke.

Byskiltet til Aars by nås på blot 4 km - og kun 5 km til skole og indkøb gør denne ejendom interessant for dem, som vil bo på landet og stadig have gavn af byens faciliteter - cykelsti til Aars. Det øvrige Nord- og Midtjylland nås nemt med kun 6 km til E45 og 2,5 km til A13 - 35 km til Aalborg, 45 km til Viborg og 90 km til Aarhus.

Her er muligheden for at få en ejendom med attraktive beliggenhed med nem adgang til det meste - Kontakt os allerede i dag for fremvisning!

Faste oplysninger:
Ydermur: pudset
Tag: eternit
Vinduer: træ
Gulve: støbte m. klinker i stueplan, strøer på 1. sal
Varmeinstallation: træpillefyr
Vand: fra naboejendommen
Kloak: nedsivning med tilladelse
Vej: offentlig
Afstand til indkøb: 5 km til Aars midtby
Afstand til skole/børnepasning: 5 km
Afstand til større byer: Aalborg 35 km, Hobro 25 km, Viborg 45 km, Aarhus 90 km.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.