Ejdrupvej 21, 9240 Nibe

HOBBYLANDBRUG NÆR FRISKOLE

LANDEJENDOM I KUPERET LANDBRUGSOMRÅDE MELLEM AARS OG NIBE - Aalborg Kommune
Ejendommen ligger naturskønt med masser af plads, her er friskole og gode fiskemuligheder. Bygningerne trænger til renovering og modernisering. Der er mulighed for at ændre på jordarealet, da endelig udstykning ikke er sket. Driftsbygningerne egner sig til den selvstændige med den gode idé eller til dyrehold på hobbyplan.

Ejendommen ligger ved landevejen mellem Ejdrup og Skørbæk, tæt på Skørbæk Ejdrup friskole, naturbørnehave og Halkær å--dal. Flot natur med skov og sø nær ejendommen. Solidt, rødstens stuehus med kvist og kælder, som indbyder til fuld udnyttelse af 1. sal, nyindretning af stueplan og en generel, gennemgribende renovering, da ejendommen næsten fremstår, som ved opførelsen i 1950. Stuehuset er indrettet med bryggers med trappe til 1. sal, adgang til badeværelse med kar, køkken med spiseplads, entré, dagligstue, spisestue, opholdsstue og soveværelse. På 1. sal er der soveværelse på kvisten og 2 gavlværelser samt åbent loft. I kælderen er der fyrrum med olie- og brændefyr, vaskerum og depotrum.
Rummelige driftsbygninger med stalde og lade, hvor en del af laden er søjlefri med stålbuer. Fritliggende, muret maskinhal.

Faste oplysninger:
Ydermur: Stuehus i røde sten, driftsbygninger røde sten/kalket
Tag: eternitskifre, eternit
Vinduer: træ med termo - sydvendte i stueplan udskiftet i 2007
Gulve: træ og støbte
Varmeinstallation: centralvarme
Vand: eget vandværk
Kloak: nedsivning med tilladelse
Vej: offentlig
Afstand til indkøb: Vegger ca. 4 km
Afstand til skole/børnepasning: Skørbæk-Ejdrup Friskole og Naturbørnehave 750 m
Afstand til større byer: Nibe 12 km, Aars 13 km, Aalborg 30 km

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.