Løgstørvej 195, Kgs. Tisted, 9610 Nørager

"BISPEGAARD" - EN FLOT EJENDOM MELLEM AARS OG NØRAGER

Her får I en herskabelig ejendom, som gemmer på en masse historie, idet ejendommen har været beboet af samme slægt i mange generationer. Ejendommen er løbende renoveret. I 2009 blev hele 1. sal renoveret, og der er løbende lavet forbedringer i stueplan - her er højt til loftet og fyldt med charme og sjæl. Ekstra lejlighed, 55 m2, i del af udbygning!

Denne flotte ejendom ligger mellem Aars og Nørager, og har tidligere været drevet med svineproduktion. Ejendommen er med ca. 2,3 ha, som ligger ved ejendommen - Sælges for Landbrugs- og Fiskeristyrelsen.

Stort, stilfuldt stuehus, som i stueplan byder på flot hall m. trappe til 1. sal, stor vinkelstue m. stukloft, stue m. stukloft, værelse/stue, stort køkken-alrum med udgang til terrasse og have, stue m. gulvvarme og ekstra trappe til 1. sal, viktualierum, nedgang til "mad-kælder", badeværelse m. bruseniche og stor baggang m. bryggersafdeling. Det her skal ses!

1. sal er totalrenoveret i 2009 og byder på lang repos/gangareal med skabe, opbevaringsrum/walk-in (mulighed for omdannelse til værelse), 2 store værelser, stort areal som er opdelt i stuer/opholdsrum, soveværelse med walk-in-closet og lækkert badeværelse med hjørnebadekar og stor bruseniche. Her er kræset om detaljer med Genvex-anlæg, central støvsuger og varme i fortrappen.

Kælder med egen indgang og god loftshøjde - her er installationsrum (varmvandsbeholder, centralstøvsuger mv.), samt diverse opbevaringsrum. Pt. er der ingen fyr tilkoblet idet, der har været staldvarme på ejendommen - her er mulighed for at tilkoble træpillefyr, jordvarmeanlæg eller noget helt tredje.

Udbygningerne, som har været anvendt til svineproduktion omfatter 5 stalde, lade, maskinhus og ældre værkstedsbygning. Her er næsten ingen grænser for, hvad de mange m2 kan bruges til - kun fantasien sætter grænser. I alt 2.575 m2 udbygninger. Desuden 2 gylletanke.

På 1. sal i del af udbygning er der indrettet og registreret en lejlighed på 55 m2, som omfatter 2 værelser, køkken og badeværelse. Her er plads til medarbejdere, overnattende gæster eller svigermor!

Stor have omkranset af beplantning og dejlige opholdsarealer. Udbygningerne danner lukket gårdsplads, hvor der er plads til leg. Flere græsarealer rundt om ejendommen og mark bagved udbygningerne.

Det er svært ikke at blive begejstret for dette fantastiske stuehus. Her er højt til loftet, massere af plads og oceaner af muligheder for familien, som ønsker sig rigtig god plads - såvel ude som inde.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG, FOR FREMVISNING AF DENNE FANTASTISKE EJENDOM!


Faste oplysninger:
Ydermur: røde sten
Tag: rødt tegl
Vinduer: træ
Gulve: delvis støbte - delvis på strøer
Varmeinstallation: centralvarme, men pt. ingen fyr tilkoblet, idet der har været staldvarme.
Vand: egen boring
Kloak: nedsivning m. tilladelse
Vej: off.
Afstand til indkøb: Nørager 6,5 km.
Afstand til skole/børnepasning: Nørager 6,5 km - dagpleje indenfor 2 km.
Afstand til større byer: Aars 7 km, Hobro 20 km, Viborg 40 km, Aalborg 42 km, Aarhus 85 km.
Forurening: Ejendommen er ifølge kommunens/regionens oplysninger ikke registreret som forurenet på vidensniveau 1/2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.