Hjortkjærsvej 1, 9600 Aars

SPÆNDENDE ERHVERVSEJENDOM MED CENTRAL BELIGGENHED I AARS

Erhvervsejendom med stort potentiale og mange anvendelsesmuligheder - Vesthimmerlands centerby Aars.

Denne ejendom har god beliggenhed ud mod Vestre Boulevard, som er en af de centrale veje i Aars by. Her får I en iøjnefaldende beliggenhed mellem by og industri. Mulighed for et rigtig godt udstillingsvindue til lige netop din virksomhed.

Denne velholdte ejendom er opført i flere etaper fra 1985-2007, og omfatter flere lokaler, og mange muligheder for iværksætteren eller til udlejning.

Bygning 1 omfatter stort erhvervsareal, 831 m2, som pt. er indrettet som bowlingecenter, som drives af nuværende ejer. Her er stort serviceområde med reception, restaurant, spillehal, toiletfaciliteter og stort bowlingsanlæg med 8 baner. Desuden køkken m. fryserum og adgang til separat depotrum. Fra køkkenet er der direkte adgang til festlokale.

Her kan I fortsætte driften af bowlingecenter m. tilhørende selskabslokaler eller indrette til det, I drømmer om.

Bygning 2 omfatter parcelhus, som er opført til beboelse for oprindelig ejer. Dette er sidenhed opdelt i 2 beboelsesenheder - 76 m2 + 114 m2, som er udlejet.

Bygning 4 er sammenbygget med bygning 1 og omfatter fløj med festlokaler og disponible lokaler, som pt. er indrettet med "Rod og Reoler" (brugtbørs), 360 m2. På 1. sal, 320 m2, er der indrettet 4 beboelseslejligheder, som er udlejet - alle med eget køkken og bad - 3 stk. på 80 m2 og 1 stk. på 70 m2. I kælderen er der 346 m2, m. 2 lokaler, omklædningsfaciliteter samt depotrum. Pt. udlejet til danseskole.

Tag på bygning 1 og 4 er skiftet i 2012/13. Udenomsarealer er udlagt med græs og grus. Gode parkeringsmuligheder.

Nuværende årlig lejeindtægt kr. 493.000,-

HER ER EN RIGTIG GOD MULIGHED FOR AT ERHVERVE EN VELHOLDT OG VELFUNGERENDE ERHVERVSEJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED I AARS!

Faste oplysninger:
Ydermur: Brune mursten
Tag: Bygning 1 og 4: eternit, bygning 2: betontagsten
Vinduer: træ
Gulve: Støbte
Varmeinstallation: Naturgas
Vand: Byvand
Kloak: Offentlig
Vej: Offentlig
Afstand til større byer: Aalborg og Viborg 45 km, Århus 98 km.
Forurening: Ejendommen er ifølge kommunens/regionens oplysninger ikke registreret som forurenet på vidensniveau 1/2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.